Professionell bokföring i Umeå

Den mest grundläggande aspekten i företagets ekonomi är den löpande bokföringen.

Överlåt bokföringen till oss! Hos SBS Redovisning får du tillgång till ett team av erfarna redovisningsexperter som förstår ditt företags unika behov. Vi är dedikerade till att erbjuda personlig service och skräddarsydda lösningar som hjälper ditt företag att växa.

Löpande bokföring

Den mest grundläggande aspekten i företagets ekonomi är den löpande bokföringen. En förutsättning för att få grepp om företagets ekonomi är att den löpande bokföringen är korrekt och görs kontinuerligt. Det är svårt att förstå och förutse företagets resultat och likviditet, om inte den löpande bokföringen är gjord. Detta kan få allvarliga konsekvenser som exempelvis brist på pengar, vilket i sin tur medför att det blir svårt att betala löner och skatter i tid.

Vi hjälper dig med all löpande bokföring. I praktiken innebär detta att du lämnar in allt underlag (kvitton, fakturor med mera) till oss, och vi bokför och sammanställer detta. Du behöver inte göra något mer än detta. Vi gör alltid ett komplett arbete, vilket innebär att vi även upprättar de löpande deklarationerna (arbetsgivar- och momsdeklarationer). Detta betyder att du kan vara helt lugn med att vi sköter all rapportering till Skatteverket, och ser till att alla skatter och avgifter blir betalda i tid.

Bokföring Umeå

Fakturering och kundreskontra

Du kan få tillgång till vårt system och där enkelt skapa dina egna kundfakturor. Vi kan även sköta kundfakturering åt dig. Detta innebär att vi får fakturaunderlag från dig, och därefter upprättar vi kundfakturan och skickar till kund. 

Vi håller även koll på att kunderna betalar in i tid. Dessutom ansöker vi hos Skatteverket om ersättning för ROT och RUT. 

Med andra ord, du överlämnar fakturaunderlag till oss och vi sköter resten.

Leverantörsfakturor och betalningar

Utöver att bokföra dina leverantörsfakturor, har vi även möjlighet att sköta betalningarna av dessa. 

Tack vare vårt digitala system för leverantörsfakturor kan vi få in alla dina leverantörsfakturor direkt från leverantören, därefter godkänner du enkelt dessa via telefon, surfplatta eller dator. 

Detta medför att vi på ett smidigt och säkert sätt kan hantera dina leverantörsfakturor från mottagandet till betalningen av dessa.

Bli kund hos oss idag

Professionell bokföring i Umeå
Upptäck våra bokföringstjänster, skräddarsydda för att möta ditt företags unika behov.